Отидете към основна версия

9 721 21

Дубайската полиция си поръча Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck-
  • полиция-
  • дубай

Полицията в Дубай е известна по цял свят с невероятния си автопарк. По пътищата на емирството патрулират екзотики като Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Martin One-77 и Lamborghini Aventador. Ето защо изобщо не е изненадващо, че арабите веднага са хвърлили око на най-горещата новост в автомобилния свят през последната седмица.

В профила си в Twitter дубайската полиция обяви, че вече е поръчала ръбестия електрически пикап на Илон Мъск. В съобщението се твърди, че Cybertruck ще застъпи на смяна още догодина, макар да не е ясно как ще се случи това при положение, че серийното производство започва през 2021-ва.

В интервю за Arabian Business началникът на полицията в Дубай генерал Абдула Халифа Ал Мари пояснява, че пикапът ще патрулира в райони с повишена концентрация на туристи. Все още не е ясно коя от трите модификации на Cybertruck за избрали арабите, но би било крайно учудващо ако не са поръчали топ модификацията с три електромотора, автономен пробег над 800 км и ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.

Свързани новини