Отидете към основна версия

4 984 14

VW Golf R: мощна 4WD система и ел.турбо

  • volkswagen-
  • golf-
  • r

VW Golf R ще се сдобие с различен външен вид и с мощна 4WD трансмисия. Това става ясно от информация на Auto Express, които правят рендери на модела, на базата на снимка, направена по време на тестове в Южна Африка и позовавайки се на анонимен източник от компанията.

От единствената снимка се виждат някои подсказки, като например факта, че 19-цоловите джанти Pretoria от досегашния Golf R плътно запълват арките, което навежда на мисълта, че клиренсът на новия Golf R е снижен още.

Предната броня е в стил Golf GTE, но при внимателно вглеждане, зад решетката се вижда огромен интеркулер. Характеристиките все още не са потвърдени, но е ясно, че мощността ще е над 300 конски сили, а предаването ще разчита на мощна 4х4 система.

Очаква се и наред с мощния двигател, силовият тракт да бъде допълнен и от т.нар. мека хибридна схема, което също ще доведе до увеличаване на мощността. Също така се смята, че допълнителна мощ ще бъде осигурена от електрически нагнетател, подобен на този, използван в Audi S6.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини