Отидете към основна версия

4 731 23

Най-безопасното Subaru (ВИДЕО)

  • subaru-
  • forester-
  • краш тест

Изцяло новият Subaru Forester e-BOXER постигна изключителни резултати във всичките четири категории за оценка (защита на възрастни в автомобила, защита на деца в автомобила, уязвими участници в движението по пътищата, подпомагащи системи за безопасност) доста над минималния необходим праг и със забележимо висока обща средна стойност.

Subaru Forester e-BOXER (европейски спецификации) е постигнал максималната обща оценка от пет звезди в теста за безопасност на Европейската програма за оценка на новите автомобили (Euro NCAP) за 2019 г. Тези показатели за безопасност при удар са постигнати чрез технологията Subaru Global Platform (SGP).

SGP значително подобрява устойчивостта на каросерията и шасито (устойчивост на странично огъване отпред +90%, устойчивост на усукване +70%, устойчивост на предното окачване +70%, устойчивост на задната подрама +100%), а възможността за поглъщане на енергията е подобрена с 40% спрямо текущите модели.

Комбинацията от здрава конструкция на каросерията и оборудване за безопасност, включващо 7 въздушни възглавници, включително въздушна SRS възглавница за коленете на водача, гарантира безопасността на Forester при удар.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.

Свързани новини