Отидете към основна версия

6 088 30

Мъск прави пари дори от гафа с киберпикапа

  • tesla-
  • cybertruck-
  • фланелка

Споровете дали Илон Мъск е талантлив изобретател, или гениален търговец, вероятно няма да утихнат никога. Едва ли обаче някой се съмнява, че шефът на Tesla и SpaceX умее да печели от абсолютно всичко.

Мъск демонстрира тази си дарба за пореден път, като пусна в продажба фланелки с изображение на счупеното стъкло на Cybertruck. "Бронираните" прозорци на електрическия пикап се строшиха по време на представянето му в края на ноември миналата година, след като главният дизайнер на Tesla Франц фон Холцхаузен млати по вратите с боен чук като част от шоуто.


След публичната излагация Мъск дълго време се оправдаваше за гафа и обясняваше причините за счупването на стъклата след замеряне с метални топчета. Сега обаче милиардерът явно е открил начин да прави пари дори от резила.

Фланелката, "разработена специално за изключително удобство и вдъхновена от събитието Cybertruck", може да се купи от официалния магазин на Tesla срещу $35 (€31). Предлагат се размери от XS до XL, на гърба е отпечатано логото на киберпикапа, а цветът е само "графит".

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.

Свързани новини