Отидете към основна версия

14 795 23

Вижте новия Mercedes-Benz S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w223

Дебютът на новата серия на Mercedes-Benz S-Klaasse W223 ще се състои съвсем скоро, но сега фото шпионите успяха да заснемат предпроизводствения седан във фабриката без камуфлаж. От снимката се вижда, че моделът ще запази решетката с четири секции, но фаровете и броните ще са с нова форма.

Съдейки по снимките на новата S-класа става ясно още, че флагманът ще изостави фаровете с три диодни "реснички" на дневни светлини. S-Klasse ще премине към стеснена оптика с DRL светлини.

Вероятно върху броните ще се появи по-масивна хромирана облицовка, която ще престане да бъде прерогатив само на пакета AMG. Съдейки по шпионските снимки на рестайлинга на E-класа обаче, ще бъде възможно да се поръчват и седани с частичен антихром пакет.

Друга характеристика на седаните S- и E-Klasse ще бъдат "композитните" задни светлини със сечение на капака на багажника - подобно решение вече се прилага, например, на CLS и актуалния седан A-Klasse. Прибиращите се дръжки на вратите ще станат водещият "трик": S-Klasse ще бъде първият Mercedes с такава функция.

Известно е, че в салона на новата S-класа ще има гигантски сензорен екран с размерите на iPad Pro. Освен това от флагманския автомобил се очаква нова система за автопилот, ще бъде внедрена и трансмисия 4Matic на всички колела, както и електрификация на бензиновите и дизеловите силови агрегати.

Твърди се, че най-вероятно премиерата на новия Mercedes-Benz S-Klasse ще се състои преди края на годината. Щутгарт не е коментирал официално работата по флагманския модел, но съдейки по шпионските снимки, процесът на фина настройка на „базовите“ версии на седана е във финална фаза.

До година след дебюта на стандартната S-класа, в продажба ще се появят наточените версии на Mercedes-AMG и луксозните седани Mercedes-Maybach. По-късно, на пазара ще излезе и електрическата EQS с четири врати.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.

Свързани новини