Отидете към основна версия

4 216 9

Renault Megane Coupe IV: първи щрихи

  • renault-
  • megane-
  • rs

 

Мнозина от вас ще се запитат: "Не е ли прекалено рано да говорим за нова генерация на Renault Megane?". Действително е рано, но спекулации по темата вече не липсват. Настоящото поколение на модела се появи на бял свят през 2008 година, а през тази година французите го обновиха.
Сайтът Carscoop обаче публикува интересни рендери на дизайнера Томас, които решихме, че заслужава да се видят. Рендерите засягат тривратата версия Renault Megane Coupe и според тях новото Renault ще разполага със силует, силно наподобяващ на VW Scirocco и Ope Astra GTC.
Съдейки по огромните лети джанти "обути" в нископрофилни гуми, както и от силно занижения клиренс и спортния заден дифузьор, можем да предположим, че Томас е силно повлиян от сегашното поколение на топ версията на Megane, позната ни като RenaultSport или RS.
Дали обаче така ще изглежда следващото поколение на френския бестселър все още не е ясно. Не е ясно и откъде е черпил информация дизайнера при направата на рендерите. Така или иначе са интересни и всеки от вас сам може да ги интерпретира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини