Отидете към основна версия

4 419 44

На Tesla не беше разрешено да участва в автошоу

  • tesla-
  • изложение-
  • фенове

Едно регионално събитие, провеждащо се Канзас Сити, разгневи феновете на електромобилите Tesla. Проблемът дойде от там, че организаторите на събитието не допуснаха марката Tesla да участва в изложението под претекст, че в шоуто могат да участват само дилъри, седалището на които е на не повече от 16 километра от града.

А това на Tesla е на... 18 км. Организаторите не си затварят очите за лекото разминаване и не допускат марката до участие. Феновете на Tesla обаче измислиха как да си отмъстят. Те направиха собствено изложение точно на паркинга на изложбения център.

За да подкрепят любимата си марка, собствениците на електрически автомобили организираха импровизиран автосалон на паркинга на изложбения комплекс. Освен официалните електромобили от дилърството, на импровизираното шоу пред комплекса се стекоха и клиенти на марката.

Те докараха собствените си коли пред изложбения център и организираха безплатни тестови шофирания за всички посетители. Общо 130 електромобила са се събрали пред изложението.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.

Свързани новини