Отидете към основна версия

18 Март, 2020 12:11, обновена 18 Март, 2020 12:11 43 348 81

Новата най-евтина Dacia ще изглежда така

  • dacia-
  • sandero-
  • logan-
  • stepway

Румънската дивизия на Renault - Dacia - работи над създаването на новите Logan и Sandero вече повече от седем години. Третото поколение на тези автомобили трябва да се появи през 2021 година. В интернет пространството обаче вече започна да се прокрадва информация за новите най-евтини европейски коли, като на нейна база се появиха и първите изображения.

По-конкретно компютърно генерираните образи, които ви показваме, са на един от тези модели, новият хечбек Sandero. Заглавната снимка показва редовната версия на този модел, а рендерът по-долу е неговата „офроуд“ версия на Stepway. Съдейки по публикуваните снимки, 5-вратата ще получи нов корпоративен дизайн, който вече е познат от последния Duster.

Новото Sandero ще стане по-агресивно поради различната топография на капака, новата радиаторна решетка и различната оптика. Що се отнася до версията на Sandero Stepway, тя изглежда по-широка от сегашното поколение на модела. Техническата страна както на новото Sandero, така и на Logan все още е тайна.

Може да се предположи обаче, че автомобилите ще променят платформата и ще се правят на CMF-B, известна от петото поколение на Renault Clio. С различната архитектура двигателите също ще бъдат актуализирани. 0.9 TCe вероятно ще отстъпи място на по-новите TCS 100 и TCe 100, които се монтират и на новото Clio. Не се изключва появата на мотора TCe 130.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 73 гласа.

Свързани новини