Отидете към основна версия

10 194 12

Лично шефът на VW "по невнимание" разкри външния вид на новия Tiguan

  • volkswagen-
  • tiguan-
  • хърбърт дис

Изпълнителният директор на VW Херберт Дис лично сподели успеха на компанията в LinkedIn, като заяви, че фирмата за първи път пуска онлайн технология за проектиране на нови модели.

По-любопитното е, че в неговия пост има и снимка на самия него, която е на фона на видеоекран, на който ясно се вижда изображението на яркочервено превозно средство. Именно този образ озадачи публиката.

Най-вероятно това е новият VW Tiguan. Факт е, че този кросоувър е много подобен на VW Golf от осмо поколение, тъй като дизайнът му определено показва характерни черти от Golf.

Интересно е още, че в своя текст Херберт Дис обърща много внимание на перспективите и дизайна на новия Tiguan, въпреки че дебютът му ще се състои не по-рано от след няколко години.

От друга страна, изображението може да се окаже и нищо повече от атрактивна илюстрация. Напълно възможно е главата на VW да използва като фон една от възможностите за дизайн бъдещата иновация.

Изборът на една концепция от много предложени, както и изобилието от макети е стандартна практика на много производители. Преди да смени поколението, VW Tiguan трябва да преживее планирания рестайлинг, който според последните данни ще се състои тази година.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.

Свързани новини