3 Април, 2020 12:10 10 183 12

Лично шефът на VW "по невнимание" разкри външния вид на новия Tiguan

  • volkswagen-
  • tiguan-
  • хърбърт дис
Лично шефът на VW "по невнимание" разкри външния вид на новия Tiguan - 1

Изпълнителният директор на VW Херберт Дис лично сподели успеха на компанията в LinkedIn, като заяви, че фирмата за първи път пуска онлайн технология за проектиране на нови модели.

По-любопитното е, че в неговия пост има и снимка на самия него, която е на фона на видеоекран, на който ясно се вижда изображението на яркочервено превозно средство. Именно този образ озадачи публиката.

Най-вероятно това е новият VW Tiguan. Факт е, че този кросоувър е много подобен на VW Golf от осмо поколение, тъй като дизайнът му определено показва характерни черти от Golf.

Интересно е още, че в своя текст Херберт Дис обърща много внимание на перспективите и дизайна на новия Tiguan, въпреки че дебютът му ще се състои не по-рано от след няколко години.

От друга страна, изображението може да се окаже и нищо повече от атрактивна илюстрация. Напълно възможно е главата на VW да използва като фон една от възможностите за дизайн бъдещата иновация.

Изборът на една концепция от много предложени, както и изобилието от макети е стандартна практика на много производители. Преди да смени поколението, VW Tiguan трябва да преживее планирания рестайлинг, който според последните данни ще се състои тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимето

    17 4 Отговор
    На външен вид прилича на Шкода Карок !
  • 2 боклук

    21 19 Отговор
    Много важно, кой го интересува новият тигуан ? Никой не е казал досега "мечтая си за тигуан". Това е кола за хора, които даже не знаят каква марка и модел карат.

    Коментиран от #6, #12

  • 3 admin

    29 0 Отговор
    Балъци сте ако вярвате, че по "невнимание" е застанал така на снимката, че да се вижда перфектно новия модел. В момента това е начин да се покаже, че въпреки кризата с вируса, има надежда, разработват се нови модели и се цели да се запази доверието на клиентите към марката.
  • 4 куку руку ку

    19 4 Отговор
    То вече всички коли едни и същи, всички едни такива... като за джендъри.
  • 5 Значи Байо

    13 4 Отговор
    На никой не му дреме и на никой не му пука - време е някой да изхвърли боклука.
  • 6 Ввв

    13 7 Отговор

    До коментар #2 от "боклук":

    Точен коментар,право в десетката,Тигуан е за хора,които се придвижват от точка А до Б,нищо повече,безличен батал!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Miusuka Madoto

    8 6 Отговор
    А, амчи той кат стария бе! Бахти пропадналите клозети са тва VAG! Не съм толкова богат, че да мога да смогна на ремонтите на немските пръдни, никога повече немско!
  • 8 Ироничен

    3 3 Отговор
    Тигана е компромисен отвсякъде и едва ли има фенове. С него може да се фука само някой, който иска да се похвали с нова кола.
  • 9 Реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ввв":

    А каква е целта? От точка А до луната ли да се движи за да е кола?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Емил Чолаков

    0 1 Отговор
    Няма случайни неща.
    Още повече във фирма като фолксваген.
    Направно е нарочно, това и децата го знаят.
  • 12 447

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "боклук":

    Ти каква кола караш? Ама честно! Или може би не знаеш?