Отидете към основна версия

35 359 52

Автомобилът на старо: Най-надеждните 10-годишни SUV-та

  • автомобилът на старо-
  • suv-
  • volkswagen-
  • touareg-
  • honda-
  • cr-v-
  • lexus-
  • rx

Едно проучване, поръчано от водещи застрахователни фирми в Европа ни дава представа за най-надеждните 10-годишни SUV-та. Дори и след 10 години експлоатация много от тези автомобили изглеждат представителни и удобни. Според резултатите от проучването, експертите съставиха ТОП-3 на 10-годишните кросоувъри, характеризиращи се с висока надеждност и достъпна цена за закупуване, включително и на родния пазар.

Volkswagen Touareg II (2010 - 2018)


Първата позиция при най-надеждните 10-годишни SUV-та е за второто поколение на Volkswagen Touareg. При него производителят коригира всички недостатъци, съществували в предишното поколение, така че моделът се счита за изключително надежден. Освен това, дори и след 10 години колата изглежда представителна и удобна, а наличието на система за задвижване на всички колела е плюс за купувачите у нас. В България се предлага богат избор на двигатели с мощност от 205 до 360 к.с. в зависимост от версията. Какви екземпляри се предлагат у нас, вижте ТУК.

Honda CR-V III (2006 - 2011)


Второто място при най-надеждните 10-годишни SUV-та е за японския бестселър Honda CR-V. Дори 10-годишна версия на CR-V е сравнима по много показатели с най-съвременните аналогични автомобили. По-конкретно става дума за третата генерация на модела, като рестайлинг версия на третото поколение изглежда доста модерно и днес. Моделът също, като Touareg, се предлага с 4х4 задвижване, с два вида бензинови двигатели и с един дизелов, както и с ръчна скоростна кутия или с автоматична. Какви екземпляри се предлагат у нас, вижте ТУК

Lexus RX III (2008 - 2015)


TOP-3 се затваря от един по-скъп и по-неконвенционален, но също много надежден SUV. Става дума за Lexus RX, който разполага с 3.5-литров агрегат, генериращ 280 к.с. Задвижването е на четирите колела и е в комбинация с автоматична трансмисия. Важно е, ако се спрете на това SUV, да обърнете внимание на разходите. Те съвсем не са малки. Ако пък цената е твърде ниска от стандартите на пазара, може би колата има проблеми, които продавачът премълчава. Какви екземпляри се предлагат у нас, вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 42 гласа.

Свързани новини