Отидете към основна версия

11 041 30

Вижте кой е най-скъпият употребяван Golf, продаващ се у нас

  • volkswagen-
  • golf-
  • r-
  • автомобилът на старо-
  • mobile.bg

Моделът на Volkswagen, носещ името Golf отдавна се е превърнал в култ и същевременно е най-масовата кола в Европа. У нас този модел, в различните си генерации също се радва на особена популярност и респективно има доста фенове.

Днес решихме да проверим, кой е най-скъпия употребяван Golf, който се продава в България. За целта направихме справка в най-големия автомобилен сайт у нас mobile.bg, като в търсенето не включваме електрическите вариации, обозначени с името е-Golf.

Както може би се досещат мнозина, най-скъпото предложение обозначено с буквата R. Става дума за седмата генерация Golf, който разполага с двулитров редови четирицилиндров турбомотор TFSI и с роботизирана DSG скоростна кутия с два съединителя.

Въпросният екземпляр е с мощност над 300 конски сили, червен е на цвят и може да ускори от 0 до 100 км/ч за под пет секунди. Колата е произведена през средата на 2018 година и скоро ще навърши две години.

Пробегът ѝ е само 8 200 километра, а състоянието (според продавача) перфектно. Цената е 54 000 лв. Повече за най-скъпия употребяван Golf у нас, можете да видите в обявата.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 25 гласа.

Свързани новини