Отидете към основна версия

6 959 10

Ефектен ретро тунинг почти без пари

  • газ-
  • газ-21-
  • волга-
  • тунинг

Обикновено оригиналният и стилен външен вид на колата се постига с немалко инвестиции. Понякога обаче за целта са достатъчни добри идеи и малко сръчност за осъществяването им.

Собственикът на този ГАЗ-21 от Украйна, например, е успял да превърне скучния си олдтаймер в ефектен рат род с помощта на подръчни части и аксесоари. Окачването на "волгата" е занижено, от предния капак стърчи механичен компресор, а емблемата с еленчето е заменена от пате.

Седанът е от последната трета серия на модела (1962-1970) и по всичко личи е видял доста зор. Вместо да се мъчи да го връща към заводското състояние, собственикът го е превърнал в уникат, който въпреки неугледния си вид привлича погледите.

"Волгата" се е сдобила с допълнителни подвижни фарове като на американските патрулки от 50-те, а ауспухът е изведен отстрани. В салона прави впечатление топката на скоростния лост във формата на ръчна граната.

Техническите характеристики на украинския рат род не са известни, но под предния капак най-вероятно работи стандартният двигател с мощност 70 к.с. Могъщият компресор, който се подава през капака, е бутафорен и има само визуални функции.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.

Свързани новини