Отидете към основна версия

33 215 58

Какъв е новият автомобил на Фики Стораро

  • фики стораро-
  • ford-
  • puma

Новият кросоувър на Ford, носещ името Puma, направи своя публичен дебют у нас от сцената на шоуто „Като две капки вода“. На финала на състезанието автомобилът беше спечелен като награда от чалга певеца Фики Стораро. Специалната награда на шоуто беше именно Ford Puma, като конкретната модификация е Puma EcoBoost Hybrid. Новият автомобил на Фики е с ниво на оборудване Titanium и разполага с двигател 1.0 EcoBoost mHEV.

Мощността на агрегата е 125 к.с., а той работи съвместно с шестстепенна скоростна кутия. Оборудването на колата включва още: аудиосистема и комплект за свързаност SYNC 3 с гласови команди, Apple Car Play & Google Android Auto, с 8"-сензорен екран, безжично зареждане на мобилни устройства, 2 USB-входа, електронен климатик, навигационна система, задни паркинг сензори, LED къси светлини и автоматично управление на дългите светлини, 17"-алуминиеви джанти, кожена облицовка на волана, ръчната спирачка и скоростния лост, масажиращи предни седалки с регулируема лумбална опора и множество системи за сигурност.

Интерес представляват и някои от системите, с които е оборудвана колата. Сред тях са: Предотвратяване на сблъсъци и автоматично задействане на спирачките след инцидент, Асистент за спазване на пътната лента за движение и предупреждение при напускането ѝ без сигнализация и Разпознаване на пътните знаци. Автомобилът е стандартно оборудван и с най-големия и удобен багажник в класа си, благодарение на вграденото иновативно Mega Box отделение, което позволява и възможност за пренос на предмети с височина до 115 см.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 44 гласа.

Свързани новини