Отидете към основна версия

5 000 11

Уникална преработка на Ford Focus

  • ford-
  • focus-
  • тунинг

Серийна версия на Ford Focus кабриолет не се прави вече 10 години, но наскоро се появи една доработка, която е без таван и е в стила на Ferrari и McLaren. Колата изглежда много впечатляваща.

Естествено, този роудстър не е сериен - той е създаден в петербургското студио Ford Market. Колата е направена в духа на пистовите суперкари Ferrari Monza и McLaren Elva и е доста по-различна от оригинала.

Тя няма предно стъкло, а отзад се появиха чифт обтекатели. Доработката на този Ford Focus е много нестандартна. Прави впечатление, че за основа е взета предишната генерация на Focus, но предната част е заимствана от новия хечбек ST-Line.

В допълнение, родстърът получава ефектен боди кит и стилни джанти с гуми с нисък профил. Автомобилът е със снижен клиренс и с пневматично окачване. Вратите на колата са заварени, а купето е боядисано в ярко жълто.

Работата е доста качествена и е невъзможно да не забележите този Ford roadster. Салонът също е оригинален. Като цяло е изместен назад с 40 см. Той е тапициран със скъпа кожа и са монтирани чифт спортни седалки. Като цяло, всичко е много ефектно.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.

Свързани новини