Отидете към основна версия

10 735 25

Ето я М5-ицата на BMW

  • bmw-
  • m5-
  • фейслифт

Обновеното BMW M5 беше показано на официална снимка преди премиерата си

Баварската марка трябва да проведе представянето на наточения си седан в следващите дни, но явно за да се поддържа напрежението, екстериорът на автомобила беше разсекретен в социалните мрежи. Снимка на новото BMW M5 се появи в Instagram акаунта на Wilcoblok. Припомняме, че не толкова отдавна немският автомобилен производител представи рестайлиг версията на седана BMW 5er.

Сега на ход е обновеното М5, , който, както се вижда от снимката е актуализиран по подобна схема. И така, като стандартния модел, обновеният BMW M5 се радва на нова радиаторна решетка с марковите уголемени"бъбреци". Оптиката също е нова с оригинални дневни LED светлини.

Променена е и предната броня и въздухозаборниците. При направата на покрива на наточения седан очевидно са използвани въглеродни влакна. На снимката се вижда само предницата на обновеното М5 и задницата остава зад кулисите. Експертите очакват и там да видят нова броня, преработени задни светлини, модифициран ауспух, дифузьор и др.

В интериора на автомобила ще се появят спортни седалки, актуализиран волан, подобрена мултимедия и нови асистенти за водача. Що се отнася до двигателите, по предварителна информация, BMW M5 ще запази турбо двигателя с мощност 600 к.с. от 4.4 литра обем, комбиниран с автоматична трансмисия и задвижване на четирите колела. За изпълнението M5 Competition ще бъде избран по-продуктивен двигател с мощност 625 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.

Свързани новини