Отидете към основна версия

4 869 29

В стил Tesla: интериорът на новия Hyundai Tucson

  • hyundai-
  • tucson-
  • tesla

Дизайнът на следващия Hyundai Tucson е разработен в новия корпоративен стил на марката Sensuous Sportiness

Шпионски кадри от новото поколение на Hyundai Tucson бяха публикувани от корейски автомобилен блог. Това, което прави впечатление от снимките е вертикалният таблет на мултимедийната система, напомнящ дисплей на електрическите автомобили Tesla. Вероятно вертикалният екран ще се появи първоначално в "китайската" версия на кросоувъра.

Дизайнът на следващия Hyundai Tucson е разработен в новия корпоративен стил на марката Sensuous Sportiness. За първи път компанията показа концепцията си на миналогодишното автомобилно изложение в Лос Анджелис под формата на хибридния автомобил Vision T. Прототипът се отличаваше с широка радиаторна решетка, визуално комбинирана с оптиката отпред и с интегрирана система за скрити фарове, които при необходимост се превръщат в напълно функционално осветление.

Същото решение ще се използва в новия Tucson, а по-късно ще се появяви и в други серийни модели на марката. Известно е, че в двигателната гама на четвъртия Tucson ще има нов 2.5-литров бензинов турбо двигател от семейството Theta3, който ще се предлага както с, така и без турбокомпресор. В допълнение, кросоувърът ще бъде наличен за първи път в плъгин хибридна модификация. 

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини