Отидете към основна версия

10 169 17

"Мерцедесите" вече ще бъдат в какъвто цвят поискате

  • mercedes-benz-
  • designo-
  • конфигурация-
  • персонализация

Програмата за персонализация Designo се превърна в голям хит, след като автоконцернът я представи през 2015-а

Програмата за персонализация на Mercedes-Benz Designo се превърна в голям хит, след като автоконцернът я направи официална през 2015-а. Само тази година компания отчита близо 200-процентов ръст в търсенето на своите опции за конфигурация по поръчка. Докато някога програмата се ограничаваше ексклузивно до G-Klasse, сега купувачите на модели като E-Klasse, S-Klasse и AMG GT също могат да персонализират колите си чрез Designo Manufaktur. Днес това портфолио се разширява още повече. Това предаде Motor1.

Сега купувачите на Mercedes-Benz могат да ровят из историческите книги на автоконцерна и да избират измежду наскоро пенсионирани, класически (от 50-те и 60-те години) и цветове на други модели. Възможно е дори клиентите да поискат техният автомобил да бъде в цвят, специфичен за друг автопроизводител, в зависимост от наличността. Това означава, че теоретично бихте могли да си купите S63 в ексклузивния Nori Green Pearl на Lexus.

Mercedes-Benz представя разширената цветова палитра с два много персонализирани автомобила, а именно AMG S63 Cabrio и E63 S Kombi. Кабриолетът е в Designo Manufaktur Deep Green, който е част от наследството на автоконцерна, докато комбито е в Designo Manufaktur Steel Blue, някога запазено за микробуса Sprinter.

Безкрайните възможности за персонализиране продължават и в кабината. Купувачите могат да избират от предишните цветове на кожа на Mercedes-Benz Designo, персонализирани покриви, налични контрастни шевове и двутонни комбинации. 

За моделите Maybach, компанията твърди, че може да покрие всяка повърхност в кожа по избор. Представеният S63 Cabrio е оборудван със светлокафявата кожа Nappa, докато E63 S получава уникална AMG черна кожа Nappa с бял контрастен шев.

Емблематичната G-Klasse също се сдобива с някои допълнителни опции за конфигурация, като част от програмата за персонализация Designo G Manufaktur. По-конкретно, за модела сега се предлагат 34 екстериорни цвята и 54 уникални интериорни тапицерии.

Що се отнася до цената, Mercedes-Benz не посочва официални цифри за своята програма Designo Manufaktur. 

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.

Свързани новини