Отидете към основна версия

43 872 59

Край на SMS-ите в mobile.bg

  • mobile.bg-
  • sms-и

 

Най-големият сайт за автомобили у нас продължава да усъвършенства функционалността си, ръководейки се основно от предпочитанията на многобройните си потребители. Сега mobile.bg залага на нова стратегия с цел още по-голямо популяризиране на вашите обяви. Накратко казано, разглеждането на всички обяви става абсолютно безплатно.
 
По-конкретно всяка публикувана обява в mobile.bg автоматично става видима за всички потребители. Като бонус всички безплатни обяви ще се появяват и на сайта Bazar.BG. Това ще разшири още повече аудиторията от потребители, които ще видят вашата обява.
 
Ако все пак държите вашата обява да се отличава от останалите и да е позиционирана най-отпред в резултатите на търсенето, можете да ползвате услугата TOP оферта. Тази опция определено ще даде предимство на обявата ви, като освен всичко ще я промотира и в сайтовете car24.bg, Automedia.bg, bazar.bg, avtomobilni.bg, vozila.net и grad.bg.
 
mobile.bg е единственият специализиран сайт за автомобили, който съществува и офлайн чрез вестник "mobile.bg" и списание "mobile.bg". ТOP офертите се публикуват и в двете издания.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини