Отидете към основна версия

4 102 11

BMW пуска X7 Edition Dark Shadow

  • bmw-
  • x7-
  • dark shadow

Лимитираният до около 500 екземпляра специален модел ще се произвежда в завода на BMW в Спартанбърг от август 2020 година

Уникалните елементи на дизайна и оборудването на BMW Individual BMW X7 Edition Dark Shadow подчертават както спортното излъчване, така и луксозната атмосфера на големия SAV. Най-впечатляващият признак на специалния модел е лаковото покритие на BMW Individual в цвят Frozen Arctic Grey metallic.

Този особено висококачествен вариант на лаковото покритие на каросерията за пръв път се използва при BMW X модел. Успоредно със старта на производството на специалния модел подбрани варианти на лаковите покрития BMW Individual ще бъдат налични и в програмата от допълнително оборудване за BMWX7, BMW X6 и BMW X5.

Прецизно съгласуваните детайли на дизайна и оборудването в екстериора и интериора осигуряват на специалния модел на BMW X7 статуса на колекционерски автомобил.

BMW X7 Edition Dark Shadow ще се произвежда от август 2020 година в завода на BMW в Спартанбърг, САЩ, в лимитиран до около 500 екземпляра тираж. Специалният модел ще се продава по целия свят и може да бъде съчетан с всички предлагани за BMW X7 двигатели. 

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.

Свързани новини