Отидете към основна версия

4 900 26

JD Power: Най-добрите автомобили за 2020-а

  • j.d. power-
  • рейтинг-
  • нови автомобили

Ако търсите най-добрите автомобили през 2020 г. и се интересувате от това кои превозни средства отговарят изцяло на критериите на техните, JD Power може да ви помогне. Единственият недостатък е, че става дума за американска аналитична агенция, която изследва пазарите в САЩ. У нас такава няма и заради това ви показваме различни чуждестранни класации по темата.

JD Power изследва десетки хиляди проверени собственици на нови автомобили всяка година, за да разбере какво им харесва и какво не им харесва в техните превозни средства през първите 90 дни на собственост. От тази информация, предоставена от потребители също като вас, те разбират кои модели предлагат най-добро качество, кои модели предлагат най-добрата обща привлекателност и кои модели правят най-доброто в двете области едновременно.

Знаейки, че искате бърз и лесен отговор на въпроса: Коя е най-добрата нова кола, данните на JD Power се базират на нови автомобили, произведени през 2020 г. Те наричат общата си оценка JD Power Consumer Verified. Тя е 100-бална и включва данни от проучванията IQS и APEAL, както и тяхното проучване на наградите за препродажба и проучване на индекса за удовлетвореност на продажбите (SSI).

Въз основа на резултатите от тези проучвания за IQS и APEAL за 2020 г. тези шест модела са най-добрите автомобили на 2020 г . От тях у нас се предлагат единствено новото Audi А3, което съвсем наскоро тествахме на родна земя (впечатленията ни можете да видите ТУК), както и BMW 8er

Audi A3: Компактен хечбек


BMW 8 Series - Голям премиум автомобил


Cadillac CT6: Премиум автомобил от среден клас


Chevrolet Sonic: Субкомпактен автомобил


Genesis G70: Компактен премиум автомобил


Nissan Maxima: Голям автомобил

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини