Отидете към основна версия

10 059 55

Само за фенове на баварските автомобили: Идва националният BMW събор

  • bmw-
  • събор-
  • 2020

Едно от най-мащабните ежегодни автомобилни събития и тази година ще зарадва хиляди фенове на баварската марка. Става дума за 19-ти Национален BMW събор, който се завръща в Пловдив и ще се проведе на 26 септември в Международния панаирен център в града под тепетата.

Организаторите от BMW Клуб България обещават топ екземпляри от марката – най-новите модели, както и прецизно реставрирани или тунинговани коли. Програмата включва много автомобили, забавни игри, вълнуващи конкурси, както и всевъзможни атракции и изненади.

По стара традиция, още от първите си издания, водещ на събитието ще бъде Владимир Миронов – DJ Monkey, с който купонът винаги е гарантиран. Посетителите на събитието ще се докоснат до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържат своите любими коли във възможно най-перфектно състояние.

Усложнената ситуация с Covid-19 забави, но не отмени най-очакваното събитие в автомобилните среди. Въпреки множеството трудности, организаторите направиха всичко по силите си, за да го осъществят и да гарантират, че ще се проведе в унисон с актуалните противоепидемични мерки.

Като дълбока благодарност към своите членове и тяхната подкрепа през тази година, БМВ Клуб България им осигурява безплатен вход на събитието. Всички останали ще могат да закупят билети предварително или на място.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.

Свързани новини