Отидете към основна версия

19 995 19

Вижте новата Skoda Octavia

  • skoda-
  • octavia

 

Миналата седмица мъж на име Лукаш Гладки се прибирал от работа със своя автомобил и съвсем случайно се натъкнал на новата Skoda Octavia. Това се случило на път R10, съвсем близо до щабквартирата на Skoda в чешкия град Млада Болеслав. Лукаш направил кратко видео, което беше разпространено в интернет пространството, но заради недотам доброто му качество и лекия камуфлаж, новата Octavia не се виждаше в детайли.
За щастие сега в глобалната мрежа се появи едно друго клипче, което отново показва въпросната трета генерация на лифтбека Octavia, но този път видеото е с доста по-добро качество от предишното, а автомобила без каквато и да било маскировка. За съжаление от компанията все още мълчат по темата за новата Octavia и официална информация за агрегати, оборудване, ТТ-данни и цена все още няма. Знае се, че колата ще бъде построена на новата модулна платформа MQB, на която се прави и Golf VII.
По предварителни данни световната премиера на новата Skoda Octavia ще се състои през месец март следващата година и ще е в рамките на автомобилното изложение в Женева. Говори се обаче, че чешката марка възнамерява да направи онлайн презентация на модела още следващия месец. И докато на предишното видео черната кола разполагаше с минимален камуфлаж, прикрити части от предните светлини и малка част от задната колонка, то сега Octavia III може да се види изцяло. 
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини