Отидете към основна версия

4 404 17

Продава се чисто ново Bronco на 29 години

  • ford-
  • bronco-
  • обява-
  • продажба

Идеално съхранен Ford Bronco от 1991 г. си търси собственик в онлайн аукциона Bring a Trailer. За почти три десетилетия всъдеходът практически не е каран, а стартовата цена е $20 000 (€17 042).

Автомобилът е купен от дилър в Чикаго и веднага след това е прибран в склад в Уисконсин, където е останал до пролетта на тази година, без дори да бъдат сваляни найлоните от седалките . Заводското оборудване включва блокаж на диференциала, главини с ръчно блокиране отпред и пакет Heavy Duty Service с усилени амортисьори и заден стабилизатор.

"Бронкото" е боядисано в цвят Colonial White, а интериорът е тъмночервен. Сред екстрите са климатик, касетофон, електрически стъклоповдигачи и отопление на задното стъкло.

Недостатъците, които продавачът изтъква, са избледнелият на места хром и смененото по неясни причини триъгълно прозорче на шофьорската врата. Акумулаторът, разбира се, също не е оригинален.

Капсулата на времето е оборудвана с редови шестцилиндров двигател с мощност 4.9 литра, мощност 145 к.с. и максимален въртящ момент 360 Нм. Трансмисията е петстепенна механика. Предният мост се задвижва от двустепенна раздатъчна кутия и диференциал с повишено триене.

Пробегът на всъдехода е само 29 мили (47 км). Продава се с комплект документи, които доказват биографията му, протокол за техническото състояние, заводски инструкции и рекламна брошура от 1991 г.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.

Свързани новини