Отидете към основна версия

5 946 9

Конфискуваха колекцията на полицейски шеф (ВИДЕО)

  • колекция-
  • конфискация-
  • мексико

Бившият началник на полицията в Мексико Сити Раймундо Колинс остана без колекцията си от 41 класически автомобила, три джета, ATV и мотоциклет, които бяха конфискувани от градските власти, съобщава Daily Mail. Заповед за арест на полицейския шеф е била издадена още в началото на септември, но той не може да бъде открит. Заради слухове, че е избягал в Щатите, Раймундо е обявен и за международно издирване.

В имението на бившия полицейски началник на мексиканската столица са открити няколко "мустанга", Corvette C3, розов Cadillac Eldorado от 1959 г., Lincoln Cosmopolitan от 51-ва, Ford Model T от 1927 г., Rolls Royce и класически Land Rover Defender и много други. Иззети са и произведения на изкуството.

Колинс е оглавявал полицията в Мексико Сити от юли до декември 2018 г., а преди това е бил началник на Института за жилищно строителство. Обвинен е в присвояването на държавни средства в размер на $331 000 (€278 730) и ако бъде признат, може да лежи в затвора 27 месеца. Бившият полицейски шеф е разследван и за незаконната покупка на имоти в луксозния квартал "Алваро Обрегон", за която вече е бил глобен $15.1 млн. (€12.7 млн.).

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини