Отидете към основна версия

6 739 16

Не само у нас се карат безнадеждно амортизирани коли (ВИДЕО)

  • автомобили-
  • сервиз

Различни автомобили стигат до сервизите, но когато там влязат такива "бараки", като тази, която ви показваме, изглежда, че дори и майсторите няма какво да направят за да ги върнат към живот, а собствениците им не знаят нищо за безопасността и чувството за самосъхранение.

Американски потребител на уебсайта Reddit публикува видеоклип на автомобил, влязъл в сервиза му. „Още една супер безопасна кола от Мичиган" - така механикът иронично описва колата, която е пред разпад, но собственикът ѝ иска тя да бъде ремонтирана.

Когато вдигат колата на крик, механиците започват да се чудят как все още е в движение. Каросерията на червения Ford е тотално изгнила, а когато механикът разклаща волана,се вижда, че той е разхлабен до неописуема степен.

Предпазният колан пък е толкова изгнил, че веднага се разпада. От скъсаните седалки наднича производствената пяна, а единият фар липсва. И това са само част от видимите дефекти.

Постът на механика събра хиляди преглеждания и 1 200 коментара за отрицателно време и нито един от коментиращите не се изказва ласкаво за собственика на този автомобил. Състоянието на Ford-а шокира всички. Видеото с въпросния Ford, можете да видите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини