7 Януари, 2021 11:03 6 721 16

Не само у нас се карат безнадеждно амортизирани коли (ВИДЕО)

  • автомобили-
  • сервиз
Не само у нас се карат безнадеждно амортизирани коли (ВИДЕО) - 1

Различни автомобили стигат до сервизите, но когато там влязат такива "бараки", като тази, която ви показваме, изглежда, че дори и майсторите няма какво да направят за да ги върнат към живот, а собствениците им не знаят нищо за безопасността и чувството за самосъхранение.

Американски потребител на уебсайта Reddit публикува видеоклип на автомобил, влязъл в сервиза му. „Още една супер безопасна кола от Мичиган" - така механикът иронично описва колата, която е пред разпад, но собственикът ѝ иска тя да бъде ремонтирана.

Когато вдигат колата на крик, механиците започват да се чудят как все още е в движение. Каросерията на червения Ford е тотално изгнила, а когато механикът разклаща волана,се вижда, че той е разхлабен до неописуема степен.

Предпазният колан пък е толкова изгнил, че веднага се разпада. От скъсаните седалки наднича производствената пяна, а единият фар липсва. И това са само част от видимите дефекти.

Постът на механика събра хиляди преглеждания и 1 200 коментара за отрицателно време и нито един от коментиращите не се изказва ласкаво за собственика на този автомобил. Състоянието на Ford-а шокира всички. Видеото с въпросния Ford, можете да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    39 4 Отговор
    Мърлячи има не само в БГ! А у нас прегледите са фиктивни! В движение са хиляди ръжди и неизправни коли!

    Коментиран от #3, #14

  • 2 Алоууу

    23 5 Отговор
    механика,да ти ееееа критериите! Колана бил изгнил??? Ти да не се бесиш с него бе? Ще се поизкърпи,малко китче,една боя...Основно миене,и гримиране,километража се връща на 123500км. И....УНИКАТ само за ЦЕНИТЕЛИ!!!!
  • 3 внтнтв

    38 10 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Нито ръждите е проблем за движението нито неизправните коли.

    Проблема е джигитите и лумпенизираните шофьори които не спазват правилата за движение

    Коментиран от #4

  • 4 КАТ

    11 21 Отговор

    До коментар #3 от "внтнтв":

    Ах че си ми интелектуалец... от такива кат тебе не се диша в София и много други градове , а кат им откажат спирачките или им се откърти волана в движение би ли се чувствал сигурно кат висиш на някоя спирка на тролейчиту бре 600сел?

    Коментиран от #8, #9, #16

  • 5 Горублянския

    15 2 Отговор
    Ей такива са идеални за Ганьо..........веднага ги правя нов внос карани баба пенсионерка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Алфа Вълкът

    10 1 Отговор
    Аз такова нещо не съм видял и в БГ. Баш на туй дередже - НЕ!
  • 8 Име

    20 0 Отговор

    До коментар #4 от "КАТ":

    И колко загинали в София има за 2019 защото им се е "откъртил волана" ? Ах, че си ми умен.....
  • 9 някой

    3 10 Отговор

    До коментар #4 от "КАТ":

    Това за волана...виц ли е ? Щото на новите модели въртиш волана и не усещаш има ли път под колелата или няма. Докато не нацелиш с новата си кола някой стълб. Но пък съм съгласен че задръстиха градовете със всякакви кочини на колела. Единственото спасение е през много висок данък, но не ,,еко,,меко ,годи
    ни и пр.дивотии. На бройка хилядарка.минимум. Не плащаш в календарната година и кошника отива за скраб, ако ще и да е двегодишен.

    Коментиран от #15

  • 10 така е

    2 0 Отговор
    Мундари и мизерници има по цял свят
  • 11 Курбанколи Пардимагомедов

    23 1 Отговор
    А уж говерехме за екология!Кой е по екологичен -бай еди кой си от село Горно Надолнище,който още кара 25 годишната си кола един,два пъти седмично за да отиде до града и си напазарува или купи лекарства или някой нов кросовър тежащ1600-2000кг с мощност 180-300,че и повече к.с.Да живее лицемерието прикрито под форма на загриженост към природата.

    Коментиран от #12

  • 12 маргинал

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Курбанколи Пардимагомедов":

    Аз съм ,като този "чичо от село" както си го описал ,при това карам на газ LPG и минавам около 5-6 000 км за година ,но, плащам още 500 лева ГО,Свинетка,ГТП, местен пътен данък -т.е толкова , колкото плащам и за гориво ...20 стотинки ми излиза километъра 10 ст. гориво + 10 ст. разните му данъци и такси(без части и консумативи) .
  • 13 ФрансОА

    1 1 Отговор
    Е , ние сме по добре защото караме трошките на развитите европеиски държави, които са като нови във сравнение със Американско-Латинският пазар, като изключим Японските там всичко е курБАН.
  • 14 Кълвачев

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Я да млъкваш.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Доктор Менгеле

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "КАТ":

    BMW на 2 години със runflat нови гуми 650 лв. едната . Гъзарчето въртя пергели и се изтрещя до спирката в едно дърво ! И какво като е нова и еко и т.н. ? Е след удара волана се откърти ! Не е лошо да идеш на 4-ти километър и да кажеш че търсиш откъртени волани !