Отидете към основна версия

5 265 12

Лимузина за феновете на детройтски мускули

  • dodge-
  • challenger-
  • лимузина-
  • обява-
  • продажба

Екстравагантна стреч лимузина на базата на Dodge Challenger от 2013 г. си търси купувач в eBay. Към дължината на детройтския мускуляга са добавени 3.5 метра, а цената е $32 500 (€26 540).

Продавач на лимузината е малко ателие, специализирано в удължаването на серийни модели, което в момента разпродава автопарка си. От компанията твърдят, че доработката на "чалънджъра" през 2015 г. е погълнала $175 000. Добавени са три врати - две на десния и една на левия борд, които се вдигат нагоре от серво механизми.

Според описанието към обявата бъдещият собственик на лимузината няма да се нуждае от реклама в социалните мрежи, тъй като тя сама привлича клиенти заради необичайния донор. Продавачът твърди още, че макар да е навъртял 129 000 км, автомобилът се намира в отлично състояние.

Под предния капак работи 3.6-литров V6 Pentastar с мощност 305 к.с. С този двигател и ръчна предавателна кутия стандартният Dodge Challenger ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.5 секунди. Броят на местата в салона не се уточнява, но за сметка на това в обявата се споменава изрично, че в салона има телевизор, висококачествена озвучителна система и бар.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.

Свързани новини