Отидете към основна версия

8 269 34

Ето я новата Skoda Fabia

  • skoda-
  • fabia

Хечбекът от четвърто поколение беше засечен на тестове почти без камуфлаж

Skoda се готви да пусне четвъртото поколение на Fabia. Този път фотошпионите успяха да заснемат новия хечбек с минимален камуфлаж, а снимките бяха публикувани от AutoExpress. Финалните пътни тестове на новата Fabia се провеждат в Чехия, където са направени и изображенията.

Прототипът на снимките е в серийната си каросерия, а камуфлажният филм по него само частично скрива задните светлини. Иновацията се различава от модела от предишното поколение по силуета си. Покривът на хечбека е станал по-наклонен назад, а ъгълът на наклона на задните колони е станал по-голям.

На задната врата се вижда и нов черен спойлер, а решетката на радиатора също е решена в черно. Освен това Fabia от четвърто поколение се сдоби с LED оптика, нови задни светлини с допълнителни секции и формата на фаровете за мъгла се промени. Със смяната на поколението, Skoda Fabia преминава към платформата MQB-A0, на която са изградени новите Volkswagen Polo и Audi A1 Sportback.

Гамата двигатели на иновацията ще включва 1.0 TSI бензинов турбо двигател в няколко мощностни варианта (предполага се, че от 80 до 115 конски сили), а базовият агрегат ще бъде 1.0-литров атмосферен. По-рано Skoda потвърди, че новата Fabia ще се появи на пазара през 2021 г., което означава, че премиерата на модела ще се състои в съвсем близко бъдеще.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.

Свързани новини