Отидете към основна версия

5 487 17

Toyota 4Runner показа как не се излиза от паркинг (ВИДЕО)

  • toyota-
  • паркинг-
  • видео

Четири ударени автомобила не са рекорд, но не са и малко постижение

Инциденти в големите паркиниги се случват постоянно. Дали някой ще си отвори вратата в колата ви или пък няма да ви види, докато дава назад са неща от ежедневието на които рано или късно ще станете свидетели, ако вече не сте.

Във видео, споделено от потребител в Reddit се вижда запис от охранителна камера на паркинг, заснела интересен момент. Всъщност интересен за нас, но не и за собствениците на ударените автомобили, които в този момент най-вероятно са пазарували спокойно.

В началото видеото започва като съвсем нормално такова. Водачът на Toyota-та излиза почти успешно от своето паркомясто, до моментът в който не натиска газта по-силно. Гумите превъртат, а SUV-то се врязва в два от паркираните зад него автомобила. Това не е и най-странното в ситуацията, обаче. Най-вероятно паникьосан, шофьорът дава напред и удря още два автомобила спрели пред него, успявайки да увеличи бройката до 4, без разбира се да броим главнодействащият автомобил, който в интерес на истината не изглежда пострадал. Междувременно, случаен свидетел на събитието се появява в долният десен ъгъл на видеото, а реакцията му описва цялото видео.

Control your acceleration. from r/IdiotsInCars

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини