Отидете към основна версия

5 216 30

Рали пилот изцапа Yaris GR в новата реклама на Toyota (ВИДЕО)

  • toyota-
  • yaris-
  • gr-
  • видео-
  • реклама

Семейна сцена се превърна в етап от рали

Снимка: Youtube

Toyota Yaris GR е състезателен автомобил пригоден за улицата. Малкият хечбек разполага с 1.6-литров бензинов мотор с 261 конски сили и 360 нютона. По-интересното е че те се предават към четирите колела, посредством 6-степенна механичта скоростна кутия. Специално разработено окачване и диференциали с ограничено приплъзване също допринасят за доброто управление.

Няма повече да хвалим колата, а ще се върнем към новата реклама на японската компания. В нея взима участие рали-пилота Яри-Мати Латвала, който е в ролята на чичо, а на пасажерската седалка стои племенницата му. Действието започва на празен мокър паркинг.

Момичето получава СМС, гласящ „Забавлявай се с чичо си Яри-Мати“. Включвайки таймера на часовника си, тя влиза в ролята на навигатор и поне в рекламното видео се справя доста добре. Уменията на шофьора едва ли имат нужда от коментар след толкова години в рали-спорта. Toyota-та преминава през различни терени, като успява да се изцапа доста, а финиш линията се оказва автомивка. Вижте цялото видео.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 18 гласа.

Свързани новини