Отидете към основна версия

10 838 24

Mugen тунингова новата Honda CR-V

  • honda-
  • cr-v-
  • mugen

 

Тунинг ателието Mugen, което е известно със своите доработки на автомобили с марка Honda, разпространи снимки на интересен пакет, предназначен за новата генерация на автомобила с повишена проходимост CR-V.
 
Официалната премиера се очаква да се състои през средата на януари следващата година по време на автомобилното изложение в Токио. Информацията на този етап не е много, но съдейки по снимките се вижда, че тунингованото от Mugen CR-V се е сдобило с различни предна броня и радиаторна решетка.
 
В задната броня пък са интегрирани ауспухните накрайници, а страничните прагове още повече подчертават динамичния облик на доработката. Интерес представляват и задния спойлер, монтиран на петата врата на автомобила, както и фирмените лети джанти. Очаква се доработеният японски кросоувър да се сдобие и с по-ниско окачване.
 
Освен наточено CR-V, компанията Honda ще покаже в Токио тунинг варианти на компактните модели N One и N Box, на хибрида CR-Z и на минивана Step Wagon. Ще бъде представена и тунинг версия на модела S2000, който беше свален от конвейерите още през 2009 година.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини