Отидете към основна версия

10 860 49

Индийска G-Klasse с 13 места и 90 конски сили

  • g-klasse-
  • force motors-
  • land cruiser

Force Motors Trax Cruiser предлага много място и почти никакви екстри

Снимки: Force Motors

Ако никога не сте чували за марката Force Motors, то не се притеснявайте, най-вероятно не сте единствените. Последния проект на индийската компания показва SUV, което изглежда е взаимствало черти от Mercedes G-Klasse и Toyota Land Cruiser. Возилото се продава в различни конфигурации, една от които предлага място за 12 пътника плюс шофьора.

Моделът се предлага в общо три версии, като всички са с една и съща дължина на купето, а подредбата на седалките е по-различен начин, както може да видите и от снимката. При конфигурацията с 13 места можем да отбележим, че мястото за багаж е минимално и дори никакво.

Макар и скромни екстри, то индийската G-Klasse може да се похвали с дисплей в средата на таблото, който побира в себе си навигация. По желание на клиента може да се добави и двузонен климатроник, който може би е една от добрите инвестиции при събирането на 13 души в едно купе. Отделно SUV-то пристига с електрически прозорци и централно заключване на цена от 13 хиляди евро за базовия вариант.

Задвижването се осигурява от 2.6-литров дизелов агрегат с максимална мощност от 90 конски сили и въртящ момент, достигащ 250 нютон метра при най-високите си стойности. Трансмисията е механична с 5 предавки, а задвижването се предава само към задните гуми.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 22 гласа.

Свързани новини