Отидете към основна версия

14 011 82

Изтекоха снимки на серийната Honda NSX

  • honda-
  • acura-
  • nsx-
  • детройт 2013

Китайски сайт публикува изображения на серийната версия на прототипа NSX, с който в момента Acura обира овациите на салона в Детройт. Автомобилът на снимките от xgo.com.cn се различава незначително от концепта, но носи емблемата на Honda, а дребните ретуши по предницата и джантите изглеждат далеч по-пригодни за масово производство, отколкото аналогичните детайли на изложбения експонат.

Освен снимка на външността китайците са пуснали и изображение на интериора, който практически повтаря напълно салона на прототипа от Детройт. Двата фотоса определено не са на един и същ автомобил - разположението на волана е различно.

Ако се съди по тапицирания с червена кожа кокпит, новият NSX няма да се предлага с механична трансмисия. Обичаен скоростен лост би стърчал прекалено високо над средната конзола и надали би бил особено ергономично решение за автомобил с цена над $100 000, колкото най-вероятно ще струва суперкарът на Honda.

Новото поколение на NSX трябва да се появи на пазара догодина. Двете версии на колата с марките Acura и Honda ще се произвеждат в Мерисвил, Охайо. Автомобилът ще разполага с хибридно задвижване на четирите колела с бензинов V6 и електромотори.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини