Отидете към основна версия

8 545 16

Новото Renault Express: Цени и версии за България

  • renault-
  • express-
  • цени-
  • българия

От днес Renault отваря поръчките на Express в България

Лекотоварната гама на Renault се обнови с един интересен модел. Става дума за новото Renault Express, което е товарен обем до 3,7 m³, притежава рекорден страничен отвор от 716 мм и е с товарна дължина от 1,91 м (с плътна преграда). Според французите този модел има най-доброто съотношение между дължината на товара и общата дължина на автомобила.

Още от акцентите, на които трябва да се обърне внимание са, че моделът позволява полезен товар до 780 кг при бензиновата версия и 650 кг при дизеловата версия. Иначе новото Renault Express предлага три възможности за мултимедийно оборудване: Radio Connect R&Go, както и мултимедийната система Renault EASY LINK (с 8-инчов сензорен екран и репликация на смартфон) в две версии, със или без навигация.

Моделът разполага с индукционно зарядно устройство за смартфон, до три USB гнезда и четири гнезда 12V, единият от които е в товарния отсек. За допълнителна безопасност моделът е оборудван със системи в помощ на шофирането, като асистент за движение на заден ход, предупреждение за наличие на обект в сляпата точка, широкоъгълно огледало и камера за заден ход, прожектираща изображение на екрана на мултимедийната система или на вътрешното огледало за обратно виждане.

Първите доставки на новото Renault Express се очакват през месец юни тази година, а вече са ясни и цените за България.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.

Свързани новини