29 Април, 2021 18:26 8 429 16

Новото Renault Express: Цени и версии за България

  • renault-
  • express-
  • цени-
  • българия

От днес Renault отваря поръчките на Express в България

Новото Renault Express: Цени и версии за България - 1

Лекотоварната гама на Renault се обнови с един интересен модел. Става дума за новото Renault Express, което е товарен обем до 3,7 m³, притежава рекорден страничен отвор от 716 мм и е с товарна дължина от 1,91 м (с плътна преграда). Според французите този модел има най-доброто съотношение между дължината на товара и общата дължина на автомобила.

Още от акцентите, на които трябва да се обърне внимание са, че моделът позволява полезен товар до 780 кг при бензиновата версия и 650 кг при дизеловата версия. Иначе новото Renault Express предлага три възможности за мултимедийно оборудване: Radio Connect R&Go, както и мултимедийната система Renault EASY LINK (с 8-инчов сензорен екран и репликация на смартфон) в две версии, със или без навигация.

Моделът разполага с индукционно зарядно устройство за смартфон, до три USB гнезда и четири гнезда 12V, единият от които е в товарния отсек. За допълнителна безопасност моделът е оборудван със системи в помощ на шофирането, като асистент за движение на заден ход, предупреждение за наличие на обект в сляпата точка, широкоъгълно огледало и камера за заден ход, прожектираща изображение на екрана на мултимедийната система или на вътрешното огледало за обратно виждане.

Първите доставки на новото Renault Express се очакват през месец юни тази година, а вече са ясни и цените за България.

Новото Renault Express: Цени и версии за България


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рено ентусиаст

    18 17 Отговор
    Една дума описва този модел: Съвършенство

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Clio gt

    31 14 Отговор
    Една дума описва този модел - баничарка.
  • 3 гост

    12 10 Отговор

    До коментар #1 от "рено ентусиаст":

    Като гледам чист Дачия Докер със по-различна предница !! В България точно няма кой да даде 5-6 000 лева повече за едната марка !

    Коментиран от #9

  • 4 провинциалист от провинция Тракия

    12 11 Отговор
    Бензинов двигател 1.3 102 конски сили се описва така - гърбиш колкото поеме и около изтичане на гаранционния срок го шитваш в някоя бананова територия и го забравяш.
  • 5 ха ха

    10 17 Отговор

    До коментар #1 от "рено ентусиаст":

    съвършенство с ограничение 180/км.ч.
    не щеш ли да лапаш френска п шка?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 гост

    26 5 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    А ти баничарката с колко я караш , с 200 ??? За какво са ти и тия 180 км , за бързо губене на книжка и глоби колкото цената на колата ??
  • 7 гост

    20 8 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    След 2 - 3 години максимум тия 180 км ще са мечта за ВСИЧКИ автомобили , а не за баничарките !! И такива "пилоти" ще са първите , дето ще забравят за книжки завинаги !!

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Stoich

    19 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    В България е пълно с балъци, които дават и 10-15000 лв. повече за Mercedes-Benz Citan, ама пак получават и карат Рено, но по-грозно. Да не забравяме, че това е работна кола. Марката няма значение, стига да бачка яко.
  • 10 Наблюдател

    3 4 Отговор
    Товае Дчия Докер с малко различна предница, иначе дори задната броня е същата. Сетиха се,че я продават много евтино и сега я пускат като Рено с 4000-5000 лева надценка,а съм сигурен,че ще се сглобява в същия завод в Мароко. Всичко еднаков,само по-скъпа и по нов двигател бензинов 1.3 TCe турбо с по-висок върт.момент. И голямата разлика е,че това Рено няма заводски газова уредба за тази цена, а Дачия имаше, така че се оскъпява общо може би с поне 6000-7000 лева за същата кола.

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Не лъжи

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Наблюдател":

    Кангоо се сглобява във Франция.

    Коментиран от #13

  • 13 Наблюдател

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Не лъжи":

    Това не е Кангоо,а Експрес и си е Дачия Докер с фейслифт и нов двигател и по-скъпа цена и се сглобява в Мароко, което не е някакъв проблем.Единствено цената е по-скъпа заради марката,а колата същата, тоест хубава, но по-скъпа.
  • 14 Таралясник ООД

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Наблюдател":

    Дачия Докер =22620 лв
  • 15 Целта е

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    не да НЕ караме, а да се возим (да ни извозват) в автономни коли, които ще се управляват от световната конспирация
  • 16 Скам

    0 1 Отговор
    Това е масирана Дачия, пълно ако, канго то е доста различно ноо не е предвидено явно за България. Копелда ите маскира румънски кочини с тради ия, в днешно време се налага здраво четене на форуми и прочее преди да си купиш тоалетна хартия а камо ли кола, иначе баце си хамстер в скама.