Отидете към основна версия

9 868 30

Помните ли Renault Symbol? Ето го неговия наследник

  • renault-
  • taliant-
  • symbol

Моделът Taliant е изграден на платформата CMF-B

Renault представи бюджетен седан с име Taliant, който е предназначен за турския пазар. Тази кола е позиционирана като наследник на модела Symbol, който беше популярен и у нас преди години. Съдейки по данните на официалния уебсайт на Renault, цените за автомобила започват от 179 900 турски лири (17 500 евро по текущия обменен курс).

Иновацията е изградена на платформата CMF-B. Очаква се в бъдеще тази архитектура да се използва и за модели на Lada. Автомобилът получава предно окачване тип McPherson и полунезависимо задно окачване. Размерът на седана е сравним с европейската Dacia Logan от трето поколение.

В гамата двигатели има еднолитров мотор с мощност 65 конски сили. Също така на клиентите се предлага турбомотор с 90 конски сили. В допълнение, седанът има АГУ версия със 100 конски сили.

В основната версия Taliant е оборудван с климатик, система за аварийно спиране и радио с USB и Bluetooth. Полезните опции включват още електрически прозорци, камера за обратно виждане, 8-инчова мултимедия и сензори за паркиране.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.

Свързани новини