Отидете към основна версия

2 419 48

Новото Twingo ще прилича на Juke

  • renault twingo

На автомобилното излоожение във Франкфурт Режията ще представи новото поколение на субкомпактната си малолитражка Twingo. Този автомобил не е толкова популярен в нашата страна, но в Европа се ползва с имидж на оптимален градски автомобил.

Визията е нова, но от техническа гледна точка измененията са малко. Едно от основните е, че на мястото на досегашния четирицилиндров бензинов мотор с обем 1.2 литра ще се появи по-икономичен, но също толкова динамичен трицилиндров двигател с обем 0.9 литра.

Външният вид обаче е доста променен. Там основната иновация се открива в допълнителните предни светлини, благодарение на които новото Twingo прилича на субкомпактния автомобил с повишена проходимост Nissan Juke. Иначе основни конкуренти на градската количка ще си останат Citroen C1, Peugeot 107 и Toyota Aygo.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тест: Renault Twingo

    Още с първата си поява през 1993 година моделът Twingo се превърна в един от предпочитаните дамски автомобили. От тогава до днес са продадени над три ...
    26.10.2010
    11 783
    29
  • Renault Twingo V8 Trophy

    Градско макси Людовик Лазарет смело може да се нарече най-продуктивният и упорит в лудостта си френски майстор на тунинга. Допреди няколко години ком ...
    05.11.2009
    6 426
    3