1 Август, 2011 13:55 2 389 48

Новото Twingo ще прилича на Juke

  • renault twingo

На автомобилното излоожение във Франкфурт Режията ще представи новото поколение на субкомпактната си малолитражка Twingo. Този автомобил не е толкова популярен в нашата страна, но в Европа се ползва с имидж на оптимален градски автомобил.

Визията е нова, но от техническа гледна точка измененията са малко. Едно от основните е, че на мястото на досегашния четирицилиндров бензинов мотор с обем 1.2 литра ще се появи по-икономичен, но също толкова динамичен трицилиндров двигател с обем 0.9 литра.

Външният вид обаче е доста променен. Там основната иновация се открива в допълнителните предни светлини, благодарение на които новото Twingo прилича на субкомпактния автомобил с повишена проходимост Nissan Juke. Иначе основни конкуренти на градската количка ще си останат Citroen C1, Peugeot 107 и Toyota Aygo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 QWERTY

    2 3 Отговор
    Като че ли е на платформата на предното,но просто дизайна смачква "конкурентите" C1,107,Aygo.Никак не прилича на Джука,ама никак.Откъде я измислиха тая глупост.

    Коментиран от #4

  • 2 QWERTY

    3 2 Отговор
    "Там основната иновация се открива в допълнителните предни светлини, благодарение на които новото Twingo прилича на субкомпактния автомобил с повишена проходимост Nissan Juke".По тая логика Шкода Йети също прилича на Нисан Джук.
  • 3 520 zender

    4 9 Отговор
    На тая бълха няма да се кача дори и да бях ерген ..

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Сако

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "QWERTY":

    Според мен има прилика, при това голяма
  • 5 Ива

    6 6 Отговор
    БГ мъжете не си купуват такива въшки. Те имат нежда от голяма кола, за да избият комплексите си

    Коментиран от #13, #15

  • 6 ???

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "520 zender":

    Maluk hatchback za grada e Istinata 4ovek. Kato ne se ka4vash na tva hodi s trolei. Edna malka kola moje da ti dostavi sy6toto udovolstvie kakto i po-golqmata s razlika 4e tazi e prakti4na - lesna za parkirane, nisyk razhod i na starta e kato osi4ka!

    Коментиран от #11

  • 7 Име:

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "520 zender":

    Twingo RS хич не е лоша бълха

    Коментиран от #12

  • 8 Иво

    1 1 Отговор
    Дай тогава да си купуваме Трабанти и Смартове
  • 9 Ива

    0 0 Отговор
    Иво, при българите големи се срещат изключително рядко. Най-често са малки около 12-16 см.
  • 10 Жоро

    1 0 Отговор
    ...майко тая въшка 130 коня на 1000кг как ще лети...
  • 11 520 zender

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "???":

    На тролей малко трудно ще ме качиш мен..
  • 12 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Име:":

    Имам предвид големината-не мощноста бе човек.

    Коментиран от #16

  • 13 Deyan

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ива":

    Истинската беда в случая е, че българина има сериозен комплекс спрямо термина комплекс-- та направо не се търпи. Всъщност, думата няма строго отрицателно значение в англоезичния свят, дори вече не се използва в психологията като научен термин. Не е лошо човек да се замисли какви "комплекси избива" употребявайки тази фраза. Според мен това е някакъв вид мързелива многоцелева фраза-псевдо-аргумент без смисъл различен от този да покаже несъгласие по един стерилен и кух начин.
    (Psychoanalysis) Psychoanal a group of emotional ideas or impulses that have been banished from the conscious mind but that continue to influence a person's behaviour (Psychology) Informal an obsession or excessive fear --She's got a complex about cats
  • 14 до 520 zender

    1 0 Отговор
    Със сифгурност си от тия, дето се возят 90% от времето си сами в големите си коли, които мърсят въздуха. Поне да се возехте няколко човека, разбирам, ми то въздуха возите. По улиците е масово явление на 1 кола да се пада по 1, най-много двама души! А после се оплаквате, че имало смог, ми ще има!

    Коментиран от #17

  • 15 520 zender

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ива":

    Момиче тази кола ще ти подхожда-на мен не.Семеен съм и ми трябва голяма кола,пътувам много затова ми трябва мощна кола,а това е въшка за из града.. Утре ще ходя до Варна и обратно-към 1000км са.Имаш ли си на представа колко време ще ми трябва зада ги мина с тая гнида а.
  • 16 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "520 zender":

    Че какво и е на големината. Не знам за теб , но аз винаги съм харесвал нещо в малките коли. Дори наистина малките като фиат 500 ,126p, cinquacento, seicento, renault clio,5, citroen 2cv, C2, suzuki samurai, swift gti, daihatsu charade, peugeot 205, 106, honda city, jazz, и т.н. Все готини мъници. За млад човек малката кола не никак лоша. Плюс това виждаш какво е да си в движението с по-слаба кола и после като минеш на по-мощна или по-голяма си по толерантен към останалите.

    Коментиран от #20

  • 17 520 zender

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "до 520 zender":

    Аз пък немога да разбера такива като теб-нито ме познаваш нито нищо.Как така ти идва от вътре да ме обиждаш без да ме познаваш.Ами изкарал съм пари за кола и си я карам-купи си и ти и не ми дръж сметка кого ще возя и кого не
  • 18 bigballs

    0 0 Отговор
    Аз също харесвам малките коли, защото кола над 4 метра не мога да я паркирвам назад.
  • 19 до 520 zender

    0 0 Отговор
    Каза мутричката със смотаното BMW. Бас държа, че кенефът ти е черен на цвят!

    Коментиран от #21

  • 20 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Име:":

    Абе незнам на англииски ли пиша че неможете да ме разберете-не съм на 20 години.Второ-семеен съм -имам нужда от по голям автомобил и по мощен-минавам много километри на ден.Немога да се шматкам по магистралите със по 100тина км в час..

    Коментиран от #22

  • 21 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "до 520 zender":

    Ще изгубиш баса-не се слагай
  • 22 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "520 zender":

    Това че си семеен не означава че трябва да отречеш малките коли. На тебе не ти трябва, не ти подхожда, под нивото ти е, но това не означава че трябва да казваш малките коли не струват били гниди и не знам още какво. 520 zender: "На тая бълха няма да се кача дори и да бях ерген .. ". Излиза все едно казваш : "Мене не ми трябва лодка , значи лодките са безсмислени боклуци". Споделяй мнението си, но не по този начин.

    Коментиран от #24, #25

  • 23 AZERTY

    1 0 Отговор
    Тази е сто пъти по-хубава и здрава от тоя курник на снимката: http://www.automedia.bg/test-drive/testdrive_963.html
  • 24 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Име:":

    Виж сега пич-когато бях на твоите години съм карал малки коли и най-вече счупени по на 20сетина години.Просто този период от моя живот е затворена страница-имай предвид че за да стига до тук в живота си съм рискувал много пъти-не говоря за неща извън законоа обаче-така успях да изплатя и апартамента и вече да мисля не за 205 а за 530д
  • 25 520 zender

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Име:":

    И какво толкова лошо казах че ми скачате всички тука.Имах предвид със въшка и гнида че колата е малка и не е за мен а не че е под нивото ми.Повтарям се-ела карай ти такава количка 500км извънградско и ми кажи че не си се уморил да шофираш,а да не говорим че аз ще пристигна в крайната точка с най-малко половин час преди теб в този случай примерно..

    Коментиран от #35

  • 26 до 520 zender

    0 0 Отговор
    Ти си поредния добре облечен бизнесмен, по народному мутра. Въпросът е - като си толкова успял, защо пишеш по форуми? Повечето успели хора нямат време за драскане по форумите. Нали знаеш, че и аз мога да кажа тук, че съм австрийски граф, но вярно ли ще е според теб? Какви комплекси избиваш?

    Коментиран от #30

  • 27 Филибето

    0 3 Отговор
    "Просто този период от моя живот е затворена страница"
    Е как няма да е затворена, като си бил толкова беден, че си бил пирнуждаван да си правиш орални услуги на богати чичковци?

    Коментиран от #33

  • 28 Deyan

    0 0 Отговор
    Всеки си има стил и е редно, дори себеутвърждаващо, да се придържа към него.
    Това че един харесва нещо не е нужно да го рационализира за да се чувства уверен, че го харесва. Както се казва L'art pour l'art или изкуството заради самото изкуство.
  • 29 d

    2 0 Отговор
    ne znam kakva prilika vidjaha s Juke, njama ni6to ob6to...
    ina4e za zaformja6tija se spor (to vsjaka tema e pulna s bezsmisleni sporove) goljam fen sum na malkite avtomobil4eta, ama ve4e s zena,dete i ku4e, da ne govorim 4e ne ziveja v bg i si putuvam do sofia s kola po okolo 2000km v dvete posoki,saaba ve4e ne ni stiga, taka 4e go razbiram perfectno kolegata 520 zender, ta ne go pljuite tolkova
  • 30 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "до 520 zender":

    Не мога да кажа че съм успял в живота-днес може и да съм долу горе добре ама утре може и да съм много зле..А тук пиша за отмора-и то често.
  • 31 до d

    0 0 Отговор
    В Румъния ли живееш? Или при гръцките цигани?
  • 32 Име:

    0 0 Отговор
    Какъв човек трябва да си за да обиждаш на социална основа? Не всички се раждаме със еднакви възможности.
  • 33 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Филибето":

    Пикльо такива лекета като тебе ги имахме в казармата-дали е случайно или не -все от пловдив.Зад компа си много ербап нали-не мисля да се занимавам с теб-не си струва
  • 34 до d

    0 0 Отговор
    Искам да ти кажа нещо относно жена ти -- с нея бяхме в интимни отношения, кучето и детето гледаха... :D
  • 35 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "520 zender":

    Така е прав си. Има си различни коли за различни приложения. За всеки според възможностите му. Не ти скачам. Само исках да ти кажа да не се изказваш толкова остро против малките коли.
  • 36 Филибе до 520 zender

    0 0 Отговор
    Ти знаеш ли, че във всяка една казарма, поради липса на жени се прави секс между мъже? Нашия старшина ни караше да му го лапаме, иначе щял да ни разстреля. И дори и най-големите мъжкари като мен изпълнявахме чинно.
  • 37 до Име:

    2 0 Отговор
    Не е само до възможностите! Ако искам мога да си купя и BMW 7-ца, ама като не мога да паркирам кола по-голяма от 4 метра, кво правим? Аз с 307-цата имам трудност да я паркирам, ти за големи коли ми говориш!

    Коментиран от #43

  • 38 до Име:

    0 0 Отговор
    Или може би смяташ, че трябва да си наема личен шофьор, който да ми паркира колата?

    Коментиран от #41, #44

  • 39 AZERTY

    0 1 Отговор
    Ако е въпрос за възможностите, аз никога не съм се качвал в обществен транспорт или на такси, още от дете имаме шофьори. Но не парадирам с това, както 520 zender, който не може да се нахвали.

    Коментиран от #45

  • 40 Явор

    0 0 Отговор
    Deyan има масажор за простатата на стола на шофьора, за да си прави масаж, докато кара. хихихихи
  • 41 Име:

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "до Име:":

    Не не смятам че ти трябва личен шофьор. Нещо не те разбрах моят спор беше с 520 zender за съвсем различно нещо. Нямах това предвид. Не те убеждавам кои коли са по-добри големите или малките. Имат си плюсове и минуси. Всеки сам си преценява.
  • 42 Scooby Doo

    2 0 Отговор
    Това сигурно ще го правят в Полша, Чехия или Словакия? Тези три западнали държави, на които до 2000-та година им пращахме помощи сега ни задминават!
  • 43 520 zender

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "до Име:":

    Ама добре ве немога да разбера къв ти е проблема-купил съм си такава каквато искам-ти като искаш купи си смарт-предполагам че е по-малка от реното на снимката ,пък и няма да имаш проблеми с паркирането..
  • 44 Име:

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "до Име:":

    Тука стана страшно объркване заради някой, който ми отговаря, пишейки името си : до Име. Пиши с някакъв ник защото така ако не догледаш излиза, че все едно сам си пиша и сам си отговарям.
  • 45 520 zender

    9 1 Отговор

    До коментар #39 от "AZERTY":

    Хваля се щото никога в живота си не съм имал такава кола-всичко каквото съм постигнал в този живот съм го постигнал сам-разчитал съм и продължавам да разчитам само на себе си и на никой друг-предатели-дал господ в тая страна..
  • 46 люс

    4 6 Отговор
    аз сам семеен с едно дете и карам WV POLO 2003 година с 2 врати. Карам го от 3 години и съм много доволен!
    Всички които парадират за големите коли са КОМПЛЕКСАРИ
  • 47 Сашо

    1 2 Отговор
    Да, комплексари са и тези дето са по 2м и не могат да влязат в кола като твойта :>
  • 48 VW Polo fan

    1 0 Отговор
    WV POLO очиларката /като това на люс/ е най-хубавото поло! Фейслифта от 2005-та не ми харесва, нито сегашното Поло! Люс, продаваш ли го?