Отидете към основна версия

4 236 7

Chevrolet представя в Женева обновената Captiva

  • chevrolet-
  • captiva-
  • trax

 

Обновеният дизайн на Captiva (горната снимка) включва няколко осезаеми промени в стилистиката на предната и задната част на каросерията, сред които нови задни светлини с LED-елементи, многоъгълни хромирани накрайници на ауспуховите тръби и задна броня с променена форма.
 
В предната част впечатление правят новата долна част на бронята, рестилизираната структура на предната решетка и промененото оформление на фаровете за мъгла. Различията по отношение на екстериор се допълват и от новите 18-цолови алуминиеви джанти.
 
По-високите нива на Captiva за новата моделна година 2013 ще се оборудват серийно със система за достъп и стартиране без ключ. Интериорът на модела ще се отличава с нови свежи разцветки и тапицерии на седалките (от естествена кожа при по-високите нива на изпълнение).
 
При високите нива на екипировка климатичната инсталация е с възможност за различни настройки в две зони, а опционните предложение - пакет за индиректно осветление и отопляемите задни седалки предлагат допълнителен комфорт в салона на компактното SUV.
 
Обновената като дизайн Captiva си остава типичен семеен SUV-автомобил със своите до седем различни конфигурации на седалките и множество допълнителни удобства. Ще припомним, че Chevrolet се подготвя да направи премиера и на по-малкото SUV, носещо името Trax (долната снимка).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини