Last news in Fakti

24 Февруари, 2013 09:00 4 232 7

Chevrolet представя в Женева обновената Captiva

  • chevrolet-
  • captiva-
  • trax

 

Обновеният дизайн на Captiva (горната снимка) включва няколко осезаеми промени в стилистиката на предната и задната част на каросерията, сред които нови задни светлини с LED-елементи, многоъгълни хромирани накрайници на ауспуховите тръби и задна броня с променена форма.
 
В предната част впечатление правят новата долна част на бронята, рестилизираната структура на предната решетка и промененото оформление на фаровете за мъгла. Различията по отношение на екстериор се допълват и от новите 18-цолови алуминиеви джанти.
 
По-високите нива на Captiva за новата моделна година 2013 ще се оборудват серийно със система за достъп и стартиране без ключ. Интериорът на модела ще се отличава с нови свежи разцветки и тапицерии на седалките (от естествена кожа при по-високите нива на изпълнение).
 
При високите нива на екипировка климатичната инсталация е с възможност за различни настройки в две зони, а опционните предложение - пакет за индиректно осветление и отопляемите задни седалки предлагат допълнителен комфорт в салона на компактното SUV.
 
Обновената като дизайн Captiva си остава типичен семеен SUV-автомобил със своите до седем различни конфигурации на седалките и множество допълнителни удобства. Ще припомним, че Chevrolet се подготвя да направи премиера и на по-малкото SUV, носещо името Trax (долната снимка).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нед нед

    1 3 Отговор
    Предната част изглежда добре,но ми се струва ,че ще бъде тесен интериора

    Коментиран от #2

  • 2 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нед нед":

    Возил ли си се в каптива някога? Първи и втори ред седалки са много просторни. Трети ред е за по-нисички хора, защото колената опират в предните седалки. Само колана на средното място на втори ред е сложен идиотски.
  • 3 гост

    1 1 Отговор
    Мани Г класата земи Каптива!
  • 4 Ts@r

    1 0 Отговор
    Много ниска предница, губят се всички офроуд качества на автомобила. Най-първата генерация ми е любима сред Captiv-ите. След това ги развалиха.
  • 5 Стефан Никодимов

    1 1 Отговор
    С тая предница прилича по-скоро на семеен ван, все едно е Орландо, не Каптива. Повтаря грешката на 3008, само дето Пежото в началото приличаше на ван и след това го оправиха да си мяза на кросоувър, а тука обратното. Предполагам като се усетят ще вкарат един бърз фейслифт.
  • 6 Дудук

    1 0 Отговор
    Това на втората снимка НЕ Е Captiva! Това е Trax - малкото Suv-че на Шевролет, брат на Opel Mokka. Проверявайте малко нещата де.
  • 7 Naka

    0 1 Отговор
    На втората снимка муцуната е точно като на Мокка...нещо ме съмнява това да е обновената предница на Captiva.