Отидете към основна версия

17 927 28

Български стартъп ще разреши шофьорската криза в Европа

  • tir-
  • камиони-
  • професионални шофьори-
  • работа

Концепцията на дигиталния продукт поставя в центъра нуждите и желанията на всеки един отделен шофьор

Ще бъде ли решена широко дискутираната напоследък в цяла Европа криза за професионални шофьори? Този въпрос си задават много от специалистите в бранша, а един български стартъп вече има решение за това.

Става дума за платформата Driver-job.eu, която е разработка на българската компания SHD и е първа по рода си в Европа. Съвсем отскоро платформата e онлайн и претендира, по коренно различен начин, да пребори голяма част от актуалните проблеми, с които се сблъскват професионалните шофьори и техните работодатели. Налично е и мобилно приложение.

Концепцията на дигиталния продукт поставя в центъра нуждите и желанията на всеки един отделен шофьор, защото, както е добре известно именно шофьорите са тези, които придават динамика на пазара. В новаторската платформа те ще имат възможност да поставят своите финансови параметри и условия за работа, като в крайна сметка решават дали да приемат конкретно предложение или не.

“Ние смятаме, че шофьорите и транспортните фирми са абсолютно ценен, но много подценяван от обществото ресурс за функционирането на цялата икономика и гарантиране на висок жизнен стандарт. Driver-Job.eu ще помогне на всеки професионален шофьор да получи възможно най-добрите предложения за работа, отговарящи на неговите конкретни представи, очаквания и квалификация като последната дума има самия той - разбира се, напълно безплатно за шофьорите.” - така създателите на Driver-Job.eu анонсират своя продукт.

Според нас идеята има потенциал за развитие, но за да се случи това първо тя трябва да бъде приета от потребителите. Ще продължим да следим развитието на новата платформа, защото определено смятаме, че е обещаваща. А ако сте професионален шофьор или ръководите транспортна фирма и идеята ви е заинтригувала, вижте как можете лесно и бързо да се регистрирате в платформата във видеото.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 32 гласа.

Свързани новини