Отидете към основна версия

5 070 12

Suzuki S-Cross вече е с нов облик и без SX4 в името си

  • suzuki-
  • sx4-
  • s-cross-
  • vitara

Японската марка представи третото поколение на кросоувъра

Шпионски снимки разкриха цялостната визия на S-Cross още преди две седмици, но от Suzuki представиха обновения кросоувър едва днес. Очаквано, визията ни е добре позната, а означението SX4 вече е премахнато от името на модела.

Модерният стайлинг започва с промени в предните светлини, които вече разчитат на LED технология, а между тях се простира и голяма решетка с хромирана лайстна и емблемата на Suzuki. Задницата също може да се похвали с изцяло нов дизайн и свързани задни светлини, каквито напоследък са модерни в цялата автомобилна индустрия.

Интериорът също е претърпял някои промени, като например по-големият дисплей на инфотеймънт системата, който вече „стърчи“ от средата на таблото. Запазени са класическите уреди пред водача и са съчетани с малък дисплей между тях.

Под капака на Suzuki-то работи 1.4-литров бензинов двигател със 127 конски сили и 235 нютон метра, който позволява ускорение до 100км/ч в рамките на 9.5 секунди или 10.2 секунди, ако заложите на версия със задвижване на четирите колела. Трансмисията е автоматична или механична с шест предавки.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини