Отидете към основна версия

17 024 15

Най-евтините 4х4 коли у нас

  • 4х4-
  • нови автомобили-
  • българия-
  • цени

Времето застудя, падна лек снежец, но синоптиците са на мнение, че тази зима снежната покривка ще е доста по-голяма от миналогодишната. Предвид състоянието на родните пътища и честотата на снегопочистването у нас, решихме да ви покажем (в случай, че ви интересува), кои са най-евтините нови 4х4 автомобили на българския пазар.

Кратък преглед на официалните дилъри на нови автомобили у нас показва, че най-евтините нови 4х4 коли са Dacia Duster и Suzuki Ignis.

Румънското предложение е с базова цена от 38 590 лв. с ДДС, като това е версията Essential Blue dCi 115 4x4. Автомобилът е оборудван с дизелов двигател с мощност 115 конски сили и с шестстепенна механична скоростна кутия. Това си е пълноценен кросоувър с висок клиренс и с доста прилична 4х4 система.

Единственото по-евтино 4х4 предложение от Duster е по-скоро лек автомобил, дело на японците от Suzuki. Става дума за Ignis, оборудван с 1.2-литров мотор с мощност от 83 к.с. В този си вариант автомобилът е снабден с петстепенна механична скоростна кутия и със система за задвижване на четирите колела. Цената е 35 990 лв. с ДДС.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 15 гласа.

Свързани новини