Отидете към основна версия

29 567 43

Toyota иска пари за всяко стартиране на двигателя

  • toyota-
  • дистанционно управление

Много съвременни автомобили са оборудвани с функция за дистанционно стартиране на двигателя. Toyota наскоро направи тази функция платена в своите автомобили

Компанията потвърди, че дистанционното стартиране наистина работи само с платен абонамент. Всички модели на Toyota, оборудвани с информационната система Audio Plus, имат само три години безплатен достъп до функцията за дистанционно стартиране на двигателя.

Автомобилите с Premium Audio могат да се насладят на функцията за дистанционно стартиране безплатно до 10 години. След изтичане на предплатените фабрични периоди, собствениците ще трябва да плащат $8 на месец или $80 на година, за да поддържат дистанционното стартиране.

За да включи двигателят от разстояние, собственикът трябва само да натисне два пъти бутона за заключване и след това да го натисне трети път, като този път го задържи за 3 секунди. След няколко секунди двигателят стартира автоматично.

Toyota предлага и няколко други начина за дистанционно стартиране на двигателя. Превозните средства, оборудвани с Remote Connect, могат да стартират и спират двигателя чрез приложението Toyota Android или Apple.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 38 гласа.

Свързани новини