Отидете към основна версия

16 939 23

Ясни са БГ цените за новото Renault Megane

  • renault-
  • megane-
  • e-tech electric-
  • цени-
  • българия

Световната премиера на новото Renault Megane се състоя през есента на автомобилното изложение в Мюнхен, но наш екип имаше възможността да го види и да разбере подробности няколко дни по-рано, когато французите от Renault направиха специална предпремиера, за която вече ви разказахме.

Сега, Renault обявяи и цените на новия Megane E-Tech Electric. Като нов играч в света на електрическата мобилност, моделът е част от екосистема, в която автомобилът представлява хардуерна платформа, съдържаща най-съвременен софтуер и оптимизирана свързаност за предоставяне на нови изживявания.

Цените на модела започват от 65 790 лв. с ДДС за ниво на оборудване Equilibre, оборудвано с 40 кВч батерия и e-мотор с мощност от 130 к.с. На цена от 79 900 лв. с ДДС клиентите могат да изберат ниво на оборудване Techno, оборудвано с батерия от 60 кВч и е-мотор с мощност 220 к.с.

Част от изживяването с Megane E-Tech Electric е свързаността. За да остане винаги актуален, моделът се предлага с безплатна 5-годишна свързаност на системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух (FOTA).

Megane E-Tech Electric се предлага с гаранция на автомобила от 5 години или 100 000 км (с 24-часова пътна помощ, 7 дни в седмицата ) и гаранция на батерията от 8 години (или 160 000 км). Първите поръчки на модела за България започват от първото тримесечие на 2022 г. a първите автомобили се очакват през април. Ето и всички цени на новия Megane E-Tech Electric.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 37 гласа.

Свързани новини