17 Декември, 2021 16:57 16 686 23

Ясни са БГ цените за новото Renault Megane

  • renault-
  • megane-
  • e-tech electric-
  • цени-
  • българия
Ясни са БГ цените за новото Renault Megane - 1

Световната премиера на новото Renault Megane се състоя през есента на автомобилното изложение в Мюнхен, но наш екип имаше възможността да го види и да разбере подробности няколко дни по-рано, когато французите от Renault направиха специална предпремиера, за която вече ви разказахме.

Сега, Renault обявяи и цените на новия Megane E-Tech Electric. Като нов играч в света на електрическата мобилност, моделът е част от екосистема, в която автомобилът представлява хардуерна платформа, съдържаща най-съвременен софтуер и оптимизирана свързаност за предоставяне на нови изживявания.

Ясни са БГ цените за новото Renault Megane

Цените на модела започват от 65 790 лв. с ДДС за ниво на оборудване Equilibre, оборудвано с 40 кВч батерия и e-мотор с мощност от 130 к.с. На цена от 79 900 лв. с ДДС клиентите могат да изберат ниво на оборудване Techno, оборудвано с батерия от 60 кВч и е-мотор с мощност 220 к.с.

Част от изживяването с Megane E-Tech Electric е свързаността. За да остане винаги актуален, моделът се предлага с безплатна 5-годишна свързаност на системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух (FOTA).

Ясни са БГ цените за новото Renault Megane

Megane E-Tech Electric се предлага с гаранция на автомобила от 5 години или 100 000 км (с 24-часова пътна помощ, 7 дни в седмицата ) и гаранция на батерията от 8 години (или 160 000 км). Първите поръчки на модела за България започват от първото тримесечие на 2022 г. a първите автомобили се очакват през април. Ето и всички цени на новия Megane E-Tech Electric.

Ясни са БГ цените за новото Renault Megane


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    34 12 Отговор
    На фона на останалите електрички - доста прилични. Иначе скъпо за нас българите. А колата е интересна.

    Коментиран от #10

  • 2 смешници

    35 10 Отговор
    Тези се оляха .Взеха да ги правят вътре като в киносалон !!!

    Коментиран от #4

  • 3 DrivingPleasure

    65 11 Отговор
    80 000 за кола, която с бензинов мотор стартраше около 34 000 лева - аре нема нужда! Ще си купя стара дизеларка, да ядосвам зелените ненормалници и ще си плащам за кефа и пак ще ми останат пари!

    Коментиран от #8, #9

  • 4 DrivingPleasure

    55 4 Отговор

    До коментар #2 от "смешници":

    Луд на шарено се радва колега. Вземи едно ревю на нов автомобил и го сравни с ревютата от преди 10тина години - преди говореха за двигатели, механика, пътно поведение - сега ти обясняват колко ТОТАЛНО БЕЗСМИСЛЕНИ "екстри" ти предлага инфотеймънта, все едно си купувам кола за 80 бона, за да пускам мейли и туитове през нея, не да ида да видя свят - преобладаваща част от младите меринджеи просто не знаят на кой свят са
  • 5 Карам Рено от 20 години

    28 12 Отговор
    Стават все по смачкани и грозни и най важното никаква практичност.Последното ми Рено е купено чисто ново от мен и в сравнение с туй " нещо" като обем е като прогимназия. За двигател да не говоря. Тежко и горко им на бъдещите владелци на тия грозни и най вече супер капризни возила на пазарски чанти.За всеки проблем искащи компютри и подобни.

    Коментиран от #7

  • 6 меркантилност

    22 3 Отговор
    да се гръмнат - 00, 000 лв без ДДС
  • 7 Аз карам

    17 10 Отговор

    До коментар #5 от "Карам Рено от 20 години":

    рено от над 30 години,а съм отгледан с Рено 8 на баща ми,което е и мой набор от 67г.,което още го пазя,като до сега съм купил две нови Рена,последното преди 4 години.За този Меган мога да кажа,че е нещо ново и съвсем в духа на времето и като дизаин и като цена за този клас.За нас е скъпо защото нямаме еко бонуси,които извън Бг ги има и за там не е скъпо въобще. А ти колега ако караш Еспейс или Гранд Сценик не го сравнявай с Меган,защото са различни класове,още повече,че само по картинка няма как да кажеш че и това не е прогимназия и дори нещо повече от нея.Нека да дойде в Бг да го видим на живо да седнем вътре и тогава да пишем умозаключения или обратно тъпозаключения.

    Коментиран от #16

  • 8 Тази пък

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "DrivingPleasure":

    никога не се е и появявала с двг.Това си е изцяло електрическа платформа. Единственото сходство с тези с двг е името.
  • 9 Ша си купиш

    7 12 Отговор

    До коментар #3 от "DrivingPleasure":

    трънци,като ги направят старите дизеларки по две за лев тогава можеш да си купиш,а като ти нацепят една екотакса да плащаш за да я ползваш като да ти отрежат главата но от кокълчетат на краката ще те питам кой ще ядосваш.Ами се настройвай за пътуване с обществения транспорт,защото не те виждам в бъдеще.

    Коментиран от #15

  • 10 гост

    7 19 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    За 83 бона ще купиш Модел 3 с 4х4 , 82 квт батерия за 455 км пробег , 4 секунди до 100 и зареждане с 250 квт мощност !! Не случайно току що обявиха за най-продаван модел среден клас в Германия , от ВСИЧКИ модели с петролките , като има към 10% повече продажби от Пасат , а Мерцедес С класа и БМВ 3 серия ОБЩО имат колкото него !!

    Коментиран от #17

  • 11 Тоалетна хартия

    15 3 Отговор
    100хил.лв.за пазараска количка....
  • 12 В.В.П.

    9 4 Отговор
    Леко уродливи стават в последните години,дизайна..!.И много скъпи..
  • 13 Много

    8 0 Отговор
    постно списано .
  • 14 Може ли

    7 2 Отговор
    малко информация какъв е процесорът, колко памет има, портове и т.н.?
    Мисля да купя един и да го ползвам за портативен Емаил и Web сървър.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бате 90к

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "Аз карам":

    За тая талига, само умствен инвалид би дал.
  • 17 Антон

    9 6 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Онзи ден до мен в задръстването имаше такава тесля. Попитах колегата колко км минава с един заряд в града - каза около 250 км. Нито му знам батериите, нито нищо. С такова нешо не можеш до морето да стигнеш. Като цвло рената са ми симпатично, но лично бих предпочел нов пасат за 80-90-100 хил.лв.

    Коментиран от #18

  • 18 гост

    5 11 Отговор

    До коментар #17 от "Антон":

    Ти може да предпочиташ и Фолксваген бръмбар , ама това не значи , че специално за тебе някой ще го произвежда !! А хората които наистина определят пазара ти показах какво предпочитат , Тесла !! И то безапелационно !! Така че като оставим настрана , че си правиш свободни съчинения за петролопитеци , готви се за електроичка "нов внос" след 5-6 години , не знам каква марка , ама пушилника почвай да свикваш , че вече е само за Надин !! И побързай докато дават пари , колкото и да са , щото скоро ще почнат да ИСКАТ пари да го вземат !!

    Коментиран от #19

  • 19 Антон

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Един човек като прочете мойто изказване и го сравни с начина ти на изразяване и определенията, които правиш по моя коментар и му става ясно. Успех !

    Коментиран от #20

  • 20 гост

    3 9 Отговор

    До коментар #19 от "Антон":

    Един ЧОВЕК никога няма да плещи такива простотии , че как предпочитал Пасат за 100 БОНА !!!! По тролско и петролопитешко изцепване трудно може дори да искаш да сътвориш , а лъжите за Тесла отделно !! Та не се прави на две и половина , на всеки също е ясно какви биологични отпадъци , да не пиша точната дума , се опитваш да пробутваш !!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 filo

    2 0 Отговор
    Това изобщо не прилича на кола, а и какви пари е само.
  • 23 гост

    0 1 Отговор
    чак пък скъпо не е, но батериите са му малки за тази цена. въпреки това остава по-евтино от фв. сега, ако гледаш сащ и цената на модел 3 там, да, разбира се, ама в сащ цените са други и колите са много достъпни, като ги изпратят към европа, натоварят ги с мита и цената се променя. сега с производството в берлин ще видим на какви цени ще ги пуснат теслите, вероятно по-ниски от досегашните, но пак няма да са еквивалентни на американските, понеже базата, суровините и труда е по-скъп.когато го предложат на 65х.лв с 80кв батерия, тогава ще е добра покупка, изгодна и практична, дотогава не.