Отидете към основна версия

7 636 8

Обикновена на пръв поглед G-Klasse струва половин милион евро

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • brabus-
  • брониран

Доработеният всъдеход от Brabus крие интересна тайна

Brabus е добре позната фирма в дорабтката на Mercedes и още по-конкретно G-Klasse. През годините сме виждали различни пакети, някои от които по-интересни от други, но винаги различаващи се от серийната версия на Mercedes. Поредният проект на тунинг специалистите, обаче изглежда обикновен на пръв поглед или поне така може да се стори, ако го гледаме с невъоръжено око.

Brabus Invicto Pure VR6 Plus ERV е базиран на стандартна G-Klasse 500, но вместо обикновените панели, тези при Invicto Pure са заменени от 3D принтирани стоманени парчета, издържащи на обстрел. Конкретният модел е употребяван и се продава от Brabus на „скромната“ цена от 488 495 евро.

Освен добавените елементи по купето, всъдеходът е получил и 20-цолови джанти със специални гуми, които могат да ви измъкнат. Дори ако бъдат спукани. Под капака на G-Klasse работи същия 4.0-литров бензинов осмак с мощност от 422 конски сили и 610 нютон метра въртящ момент. В стандартната си версия, G-Klasse ускорява до 100км/ч в рамките на 5.7 секунди, но с добавеното тегло тук, то времето най-вероятно се е увеличило доста.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.

Свързани новини