Отидете към основна версия

59 289 40

Пет употребявани коли, от които трябва да стоите далеч

  • автомобилът на старо-
  • ненадеждни коли

Има много страхотни автомобили, които можете спокойно да вземете дори с голям пробег. Не всички модели обаче могат да се похвалят с висока издръжливост и надеждност. Уви, много автомобили започват просто да се чупят. Често досегашните им собственици примамват потенциални купувачи с ниски цени. Ето няколко модела, които не са препоръчителни за покупка, като естествено винаги има изключения

Fiat 500


Тази кола често е хвалена, а понякога дори заслужено. Като цяло обаче Fiat 500 е много ненадежден автомобил, за който повечето „щастливи“ собственици няма да кажат добра дума. Това италианско бебе е много сладко, но има огромни проблеми, най-вече с окачването.

Range Rover


Емблематичен британски автомобил с главна буква. Важно е само да запомните, че с годините колата по-скоро се е превърнала в индикатор за статус. От надеждността на повечето елементи има още много какво да се желае. Поради тази причина купуването на употребяван Range Rover не е най-добрата идея.

Chevrolet Aveo


Чести проблеми с охлаждащата система, прегряване, проблеми с термостата, проблеми с радиатора и много, много други. Списъкът може да бъде огромен. Достатъчно е да се каже, че в много рейтинги за употребявани коли тези автомобили винаги са на последно място.

Jeep Wrangler


Може би що се отнася до офроуд, това не е лоша идея и много хора биха искали да бъдат зад волана на Jeep Wrangler. Важно е обаче да запомните, че колата в никакъв случай не е без недостатъци. И както винаги се случва, колкото по-далеч е годината на производство на автомобила от датата на покупка, толкова по-лоши са нещата. В същото време всички Jeep Wrangler имат едно често срещано заболяване - това е електрическата система.

Audi Q5


И накрая, можете да вземете Audi Q5, включително на вторичния пазар. Предложенията съвсем не са малко. Въпреки това е наложително да се избягват модели, пуснати през 2012 г. Тези машини са с най-много повреди, като най-честите оплаквания са от скоростната кутия и кормилното управление.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 88 гласа.

Свързани новини