Отидете към основна версия

3 382 14

Електрическата 7 Series пристига през април с огромни „бъбреци“

  • bmw-
  • i7-
  • 7 series-

BMW разкри малко повече за новата лимузина

След редица снимки и видеа от тестовете на новото BMW i7, ето че от компанията споделиха повече за дебюта на електрическата лимузина и част от характеристиките ѝ. Германците потвърдиха, че премиерата ще се състои през април едновременно в Ню Йорк, Мюнхен и Пекин. Все още не е обявен точна дата, но не е изключено тя да съвпадне с началото на изложението в Ню Йорк на 15 април.

От това което знаем до момента, BMW i7 ще се задвижва от двумоторен тракт с мощност от 610 конски сили в спортен режим и максимален въртящ момент 1100 нютон метра. От компанията все още не потвърждават нищо конкретно за задвижването, но споменават единствено, че мощността ще е над 600 конски сили.Очаква се i7 да предлага пробег от около 600 километра с едно зареждане, но отново информацията все още не е потвърдена от BMW.

По отношение на дизайна, можем да видим, че предната решетка отново е с огромни размери, а тънки дневни светлини са съчетани със светеща рамка около нея. Основните светлини са отделени под дневните, дизайн който дебютира с концепта XM и най-вероятно ще продължи да е основна тенденция в новите модели на марката в следващите години.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.

Свързани новини